Träning va










Spenderat två dagar i Älgarås med min älskade bror och hans otroligt goa fosterfamilj.
Har också besökt mr x och flummat en del. Nu funderar jag på vart man ska parta loss på halloween och hur i h*vete vi ska fixa löständerna!

jag söker också en träningskamrat i Örebro, kom igen nu!



hjälp!






my favourite eye






juletider






manga make






1. panda




2.




extensions


old pic




the body shop

kom på att jag bara måste skriva ett litet till inlägg innan jag lägger mig för att sova, hah. fick nämligen ett body butter från the body shop av mia innan jag åkte hem förut. har precis smörjt in mig med det och det luktar så gott och nu är jag babylen! älskar alla deras body butter, de luktar lika gott allihopa och det finns ingen annan produkt som får en att bli så len. så ja, detta fick väl bli ett litet kvällstips till er. body shops body butter alltså, helt underbara! köpköpköp


tack mia <3



puh

hej darlings!
har inte kunnat uppdatera någonting idag, bara emma som har kunnat så det har blivit lite dåligt med inlägg idag. förlåt för det! nu är jag i alla fall hemma, har varit hemma hos mia och patrik hela kvällen och klippt och slingat! tror ni jag kom ihåg att ta bilder? nej! såklart inte. men ja, nu är jag lite rikare och väldigt trött, har precis duschat och nu ska jag lägga mig och sova.


puss och godnatt önskar söt camgirl




videoblogg: eyelinerguide



Emma här! En lite oseriös eyelinerguide råkade det bli då jag stack kajalen i ögat innan och var plågad av mr x samtidigt. Men det får duga! Säger lite fel och målar lite för tjockt men att göra eyeliner i camen var det svåraste på länge!

hoppas iallafall att ni förstått hur vi beskrev det innan, måla understa och översta biten på kajalen och spetsa av kajalslutet med en fin linje.


HAHA kollade på videon nu igen och ser att det ser ut som om jag målat med en målarpensel! Camens fel, och brukar inte måla så tjockt men videon är bara till för att ni ska se själva linjerna (om ni nu ens ser det) jaja!




emma





Hade företagsmöte idag med tjejerna. Kunderna börjar rasa in och vi börjar få ordning på allt nu! Känns bra. Nu sitter jag i Hallsberg och bloggar till härlig musik. Svängde in på röda korset och hittade ännu ett hårsmycke.
Vad tycks?




vilket är snyggast?





shopping





Dr. Hauschka ansiktsolja, 230:-

kan även passa på att tipsa om denna produkt nu! det är en olja som du använder efter att du tvättat ansiktet. den motverkar fet och oren hy och gör din hud babylen verkligen! jag blev tipsad om dr. hauschkaprodukterna utav bea och virran och köpte ett "prova-på-kit" och blev fast. älskar produkterna! jag använder mig utav kvittenkrämen, rosenkrämen, ansiktsvattnet och ansiktsoljan. har också provat på rengöringscremen men den tycker jag inte är lika bra som de övriga produkterna, så just nu kör jag med rengörning från yves rocher i stället.
men ja, ansiktsoljan är helt klart bäst utav alla dr. hauschkaprodukter och man märker resultat efter bara några dagar. du behöver inte ha särskilt fet eller oren hy för att använda den, den funkar superbra ändå och huden känns mycket fräschare och piggare. produkterna innehåller inga konstiga ämnen och är heller inte djurtestade, stort plus!!!

vad använder ni för rengöringsprodukter!?



gimmie!



jag tycker det är skitsnyggt med ett par färgade kängor nu i höst, som kan liva upp vilken tråkig outfit som helst! har länge suktat efter ett par rosa Dr. Martens men har samtidigt känt att ca. 1300:- är lite dyrt för ett par kängor som man kanske inte kommer använda i flera säsonger. men nu hittade jag ett par snygga på chicy.se som liknar Dr. Martens kängorna men till ett billigare pris. de kostar bara 499:- och finns i rosa, turkost och rött. jag vill ha alla tre färger, åh! får se om jag kanske beställer hem ett par?

vad tycker ni om dessa skor/kängor!?

 

10 things






nej, detta visste ni inte va? känner ni igen er i nåt!?




jojoba oil

Nu ska jag lägga mig men ska först trassla ut frillan och schamponera den med jojoba olja. Tänkte tipsa om att använda jojoba oljeschampoo. Fungerar om du vill ha ett silkeslent hår och en bra och näringsrik hårbotten. Men akta dig så du inte tar för mycket på en gång för då kan det kännas fett efteråt. Jag brukar alltid schamponera håret två gånger innan jag använder jojobaschampoot och efter det balsam. Det går också att använda ren jojobaolja men då räcker det med att du drar ut det på längderna. Rekommenderar!










blog awards hemskaste frisyrer




ingen kan väl ha missat dessa två katastrofala frisyrerna!? bilderna är tagna på blog awards som igår hölls på café opera i stockholm. vad tror ni, är dessie seriös med sitt söndertuperade hår eller är det ett pr-trick!? om det inte är det tycker vi verkligen synd om den bruden. hur kan man visa upp sig bland folk på det där viset!? visst, vi tycker det är snyggt med mycket tupering, men då ska det vara snyggt gjort också! usch, vi vill inte ens veta hur många skotthål som finns i hennes hår.. haha!

och paows frisyr!? visst, inte lika hemsk som dessies men kära lilla flicka.. har man en fet jävla biopanna ska man inte dra håret bakåt!!! dessutom är även hennes tupering riktigt fult gjord med massor av skotthål! ser ut att vara noll stadga i håret och dessutom passar den platta luggen verkligen inte in!

nej, stor jävla DISS på dessa frisyrer, eller vad tycker ni!?




torskat?





(inget illa menat till killen (M) på bilden, du var trevlig)


Vi har haft dålig erfarenhet av krogen på sistone! Klängiga killar som tror att de är proffsdansare och juckar sig mot våra kroppar så vi trycks in i folkmassan. Nathalie skickar alltid de äckligaste på Emma som får ett helvete med att få bort dem. Vi förstår att det inte går så bra för er (ni vet vilka ni är) och för att ni ska få lite respons av de personer ni raggar på så ger vi er några tips!



doftar: Rosor, neroli, ylang-ylang
Ylang ylang har en speciell doft som påverkar lustcentrum som får dig positivt inställd till njutning.
Om du duttar lite i din deo innan du dansar loss kanske vi slipper lukta på din svett.



Detta bubbelbad masserar dig verkligen med sina små bubblor.
Detta skumbad innehåller bland annat alrun som är ett afrodisiakum
( medel för att framkalla lust,kärlek)
Ta ett bad så du slappnar av lite istället för att bete dig som en brunstig ko på dansgolvet.




Feromonbaserad doft för män/kvinnor som påverkar lustcentrum hos det motsatta könet. Mycket väldoftande.
Fermoner - vad är det?
Både människor och djur utsöndrar särskilda doftsignaler för att locka till oss det motsatta könet. Denna doft kallas feromoner.
En sak är säker och det är att vi aldrig skulle använda denna innan krogen då vi redan har problem med er, men ge den ett försök ni!


Denna tungvibrator, som sätts fast med hjälp av bifogade elastiska silikonband. De med piercad tunga behöver inte använda banden utan kan sätta fast vibratorn med hjälp av bifogad barbell.
Sen när ni nu med hjälp av våra tips kanske fått napp på krogen så kanske ni får för er att utveckla detta lite och därför tipsar vi om denna tungvibrator för att göra det hela lite roligare!

Lycka till nu!




bloglovin'



                                   bloglovin





nytt husdjur!

åh, becca den lilla skitungen kom precis in med en nyfunnen vän i en burk. trodde jag skulle dö :|



någon som vill adoptera? vi ska kanske döpa den till något fint? namnförslag någon!?






hair

hello! nu är jag hemma från ida. klippte och färgade ida och ella. glömde ta bilder på ella eftersom det blev väldigt stressigt där men fick i alla fall bilder på ida. slingade hennes utväxt i hätta och jämnade till färgen lite på längderna. sedan toppade vi lite och tunnade ur. här har ni några bilder:




'











håret är dock inte stylat på efterbilden (tillskillnad mot förebilden liksom hihi) men det blev riktigt fint!




träning



















schema



måste springa över till ida nu! hörs senare!



Gissa!




halloween




vet inte varför allt blev så litet, lite svårt att läxa texten!


parfymer

okej, nu börjar alla mina parfymer jag har just nu ta slut. måste köpa några nya känner jag. det här är i alla fall mina favoritparfymer som jag haft:



nu lovar vi att börja uppdatera mer. okej? big promise!

 


godsaker







Guide








harajuku



hola






tjennnna, jag har gått och blivit en sjukling. Halsen killar och hostar som en tok. Har snart en bra film att mysa till iaf, "flightplan" någon som sett den? Tänkte också visa vad jag fyndade häromdagen, ett halsband med kedjor+pärlor för ynka 30 kr och ett par nätta kängor för bara 40 kr. Blir mina nya favoriter även fast de är lite trånga!

vad tycker ni?




invigningen

här är några bilder från soleo. det blev jättedålig kvalité på bilderna när jag förminskade dom, vet inte varför men ni får stå ut!




vi suger

vi är nog sämst i världen på att uppdatera.. förlåt! nu SKA vi ta tag i bloggandet ordentligt i veckan, big promise!

vad har vi gjort de här dagarna då? inte så mycket faktiskt! i fredags var vi på invigningen utav det nya cafeét SOLEO i örebro, väldigt trevligt! och det var hur fint som helst! stort, fräsch och snygg inredning. att det ligger väldigt centralt är ju också ett stort plus. SOLEO kommer helt klart bli vårat nya favoritställe. byebye espresso house! haha.

igår var jag, emma och bea på bio. vi såg flickan som lekte med elden. underbart bra film, lika bra som ettan! helt klart bästa svenska filmerna genom tiderna. längtar tills trean kommer ut!

och nu idag har jag fixat lite grejer och klippte nyss my. glömde självklart ta före och efter bilder, f'ck! men det blev sjuuukt fint i alla fall. vi tog av en bra bit på längden i nacken och lämnade det väldigt långt fram. blev sugen på att själv klippa av mig håret.. men vågar jag? nej! feg som jag är..

roligare uppdatering kommer senare




gimme gimme gimmie







värmeskydd

vi har förstått att väldigt många utav er är riktigt, riktigt dåliga på att använda värmeskydd i håret när ni tex. plattar, fönar, lockar håret osv! det är väldigt synd att många slarvar med det eftersom håret blir slitet och förstörs av värmen och kan till och med gå av till slut. nathalie är ett levande bevis på detta, och det är hemskt!

värmeskydd finns som både spray och i krämform. kräm är bäst att använda i håret när det är blött (tex. innan du fönar) och spray är bäst att använda i torrt hår (tex. innan du plattar/lockar). vi tänkte nu ta och tipsa om våra 4 favoriter!











 

 


rätt svar

det kan man inte tro, eller hur?! att hon är gravid förklarar ju dock varför hon gått upp så mycket i vikt. men ja, vi känner knappt igen henne och trots att hon fortfarande är vacker slår ingenting hennes "gamla" utseende!

 


guess who!?



oj, vad olik sig! många vet säkert redan vem det är men jag kände verkligen inte igen henne först haha!


rosettkappa



jag (emma) har länge letat efter en kort söt kappa som har ungefär samma längd som den på bilden från hm. Men jag vill att min kappa ska ha en stor rosett på, och kappan ska hänga slappt som den på bilden. Jag vet att många japanska,asiatiska märken säljer kappor med rosetter men hittar ingen bra sida att beställa från. Någon som kan tipsa?




en liten justering



emma var inte helt nöjd med bilden i headern så vi bad bea byta ut den till en annan som passade bättre :) nathalie är väl inte heller helt nöjd med sin bild haha men hon hade ingen att byta till så det får vi ta lite senare! tack bea för hjälpen! <3




maria mena



har ni någon såndär favoritartist som ni verkligen bara älskar? jag har! maria mena. det är inte så många som hört talas om henne. fast nu, det senaste halvåret, har hon blivit större och hennes låtar har börjat spelas på radio osv. men jag har lyssnat på henne i ca. 4 år, och har älskat hennes musik redan från första gången jag hörde låten sorry med henne. älskar hennes texter, hennes röst, hennes utstrålning, allt! jag känner verkligen igen mig i alla hennes texter (mer eller mindre då såklart) såg henne live på peace and love i somras, åh. bästa konsterten jag varit på. stod längst fram med bara någon meters avstånd ifrån henne. jag vill tillbaka, nu!

här är två underbara låtar utav henne. tänkte välja ut mina favoriter men älskar alla låtar lika mycket! (kikar ni in på min gamla blogg så är nästan alla rubriker på mina inlägg där bitar ur hennes låtar, haha!)






vanilla






-

noll ork att blogga just nu. kanske ikväll, men annars är vi tillbaka med nya krafter imorgon! puss


fix




bad update again





RSS 2.0