ny kategori: hiss/diss

nu tänkte vi börja med en ny grej som vi inte sett någon annan göra tidigare?
nämligen hissa och dissa-listor (ja, som ni förmodligen sett på 100 andra bloggar) men med endast ytliga saker! det ni kommer se mest av är självklart hår och makeup ;) here we go!




läppenna!
läppenna är snyggt om man använder det på rätt sätt, dvs för att ge läpparna snygga konturer.. men när folk helt seriöst använder sin kajal som läppenna!? finns det NÅGON som tycker detta är snyggt? ja, faktiskt! vi har sett x antal personer med denna typ av makeup på senaste tiden! är denna 90-tals trend påväg tillbaka!? ><




obefintliga ögonbryn!
det fulaste som finns! usch. finns ingenting snyggt med detta! nej, ögonbryn ska vara lagom tjocka och måsvinge-formade. vad är detta för form? vem vill ha korvform på ögonbrynen? någon? ja just det, dessie!




lee stafford hårvårdprodukter
visst, produkterna är helt okej och fungerar bra. men de luktar så otroligt starkt att man får ont i huvudet. är det meningen med hårvårdsprodukter? nej! tummen ner (N)







l'oreal false lash effect
de flesta av l'oreals mascaror är väldigt bra men denna slår alla de andra med hästlängder! man kan väl nästan säga att den lever upp till sitt namn, haha!



matrix vavoom gold heat
ett värmeskydd som är sjuuukt bra! luktar underbart utav äpple och skyddar verkligen håret från att bli slitet när du fönar, plattar håret osv!





Kommentarer
Postat av: b & v

naaw, fxxxxm (u know who i mean) <3 läppenna!

2009-09-10 @ 23:28:42
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Patricia

vsg :))

2009-09-11 @ 08:13:52
URL: http://patriiciajacobs.blogg.se/
Postat av: Leia

Önskar er en fin fredag!

2009-09-11 @ 13:18:07
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0