hiss/diss



maybelline shiny-licious
ett riktigt bra budetalternativ! dessa läppglans ger inte bara fin glans utan även fin färg vilket inte alla läppglans gör. dessutom luktar de underbart och sitter länge!






goldwell wild hairspray
detta är guds gåva till människan.. nej, men denna spray är helt fantastisk! det är den enda sprayen som verkligen blir stenhård och gör så att din tupering håller hela dagen. vi har provat sjukt många olika sprayer men ingen slår denna! passar perfekt till er som vill ha mycket volym hela dagen. så har ni inte hittat någon spray som ser till att erat hår hålls på plats hela dagen så prova denna! forever in my heart <3 haha





tofs/fläta i nacken
hittade ingen bild på detta. men nivet, när killar är snaggade och har kvar en liten fläta eller tofs i nacken? som alla hade på 90-talet? ser folk än idag som har denna typ av frisyr, självklart på killar i åldern 3-10 år! usch, vad är det för föräldrar som låter sitt barn se ut så!? skämmes!

överdosering av AXE
är inget big fan av AXE överhuvudtaget, men när killar som på riktigt (!?) tycker det luktar gott överdoserar? fy! så jävla nasty.




Kommentarer
Postat av: Amanda

vart köper man sprayen? Kostar?=)

2009-09-16 @ 14:44:16
URL: http://theanonymouslife.blogg.se/
Postat av: nathalie och emma

hårsprayen kan du köpa hos endel frisörer som säljer goldwellprodukter! gå in och fråga på någon frisörsalong :) tror priset ligger mellan 130-160 kr, men det är den absolut värd :)

2009-09-16 @ 14:55:23
URL: http://beautyisourduty.blogg.se/
Postat av: Penny ♥

Hårsprayen låter som nått jag måååste köpa ;o GIVE MEE !! xD Vet ni om man kan köpa den nån annanstarns ??



Sen det där med toffs i naken, FYYYY !! Hur kan man göra så mot sina barn, ser ju heemskt ut !! (en kille i min klass har så o han é ändå 13 så han borde kunna fatta att det é F U U U L T ;o)



sv. haha okadoka ^^

tnx <'33

2009-09-16 @ 21:53:37
URL: http://pennyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0