hiss/diss




trevliga&glada busschaufförer!
busschaufförer som hälsar och är glada och trevliga gillar vi! finns det något värre än surgubbar/bitterfittor som sitter bakom ratten och ger en mördarblickar så fort man kliver på?! nej, usch, trevlig ska man vara minsann och allra helst om man arbetar bland massa människor som busschaufförer faktiskt gör. ni kan väl förihelvete fejka ett leende även om ni mår rent åt helvete!? det får banne mig vi frisörer göra.. nä, skämmes ta mig fan alla surfittor där ute på länstrafiken, TVI!


tummen upp!


castillo de gredos
det är billigt, det är gott, man slipper karatefylla och bakfylla. behöver vi säga mer? GO GREDOS!!! (ett vitt vin för er som inte visste det)








gymnasiekortet!
ja, klart det är bra att vi får åka till och från skolan, men seriöst! varförihelvete kan vi inte få åka gratis även efter kl. 19.00 och på helger!? sjukt töntigt tycker vi. usch, jävla fattiglappsland! inte okej..



människor som tror vi arbetar gratis!
hur störande är det inte när vänner och bekanta tror att vi ska klippa, färga, slinga, permanenta och styla dem gratis bara för att de känner oss!? ser vi ut som några importerade polacker som arbetar gratis eller!? nej, dåså. för det första kostar det pengar att köpa in saker såsom färg, blekning, väteperoxid osv osv och sen ser vi det som en självklarhet att vi tar betalt för arbetet och för all tid vi lägger ner på det!? vi förstår inte varför just vi frisörer nästan dagligen blir utsatta  för detta? ingen skulle väl gå till tex. en person som går bygg och be om att få ett nytt hus byggt, helt gratis? eller jo, det finns folk till allt.. men, think twice you stupid fuck.









Kommentarer
Postat av: Magnus

glada busschafförerna händer inte ofta. men när de väll händer förgyllar det ens buss resa lite grann xD. haha

2009-11-03 @ 09:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0