torskat?

(inget illa menat till killen (M) på bilden, du var trevlig)


Vi har haft dålig erfarenhet av krogen på sistone! Klängiga killar som tror att de är proffsdansare och juckar sig mot våra kroppar så vi trycks in i folkmassan. Nathalie skickar alltid de äckligaste på Emma som får ett helvete med att få bort dem. Vi förstår att det inte går så bra för er (ni vet vilka ni är) och för att ni ska få lite respons av de personer ni raggar på så ger vi er några tips!doftar: Rosor, neroli, ylang-ylang
Ylang ylang har en speciell doft som påverkar lustcentrum som får dig positivt inställd till njutning.
Om du duttar lite i din deo innan du dansar loss kanske vi slipper lukta på din svett.Detta bubbelbad masserar dig verkligen med sina små bubblor.
Detta skumbad innehåller bland annat alrun som är ett afrodisiakum
( medel för att framkalla lust,kärlek)
Ta ett bad så du slappnar av lite istället för att bete dig som en brunstig ko på dansgolvet.
Feromonbaserad doft för män/kvinnor som påverkar lustcentrum hos det motsatta könet. Mycket väldoftande.
Fermoner - vad är det?
Både människor och djur utsöndrar särskilda doftsignaler för att locka till oss det motsatta könet. Denna doft kallas feromoner.
En sak är säker och det är att vi aldrig skulle använda denna innan krogen då vi redan har problem med er, men ge den ett försök ni!


Denna tungvibrator, som sätts fast med hjälp av bifogade elastiska silikonband. De med piercad tunga behöver inte använda banden utan kan sätta fast vibratorn med hjälp av bifogad barbell.
Sen när ni nu med hjälp av våra tips kanske fått napp på krogen så kanske ni får för er att utveckla detta lite och därför tipsar vi om denna tungvibrator för att göra det hela lite roligare!

Lycka till nu!
Kommentarer
Postat av: pixie

emma och nathalie: oj tack du :) bara att kolla vidare då XD hehe ;Phahah killar på puben är oftast väldigt jobbiga XD de som är mest synd är att de fattar inte att deras sätt att ragga är heelt fel XD haha

2009-10-18 @ 21:57:02
URL: http://pixiiie.blogspot.com
Postat av: en as cool kille u know it

men åååååååååhhh nu vet jag hur jag ska göra! tack så mkt

2009-10-18 @ 22:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0