haha





hm, ni vet den där äcklande, irriterande känslan man kan få på nån så man bara brusar upp och efter ett tag bara skakar på huvudet och frågar vad människan tänker med?
Den känslan fick jag och Nelle nyss. Om ni har kollat Dessies blogg idag så förstår ni nog vad vi menar.

Här är ett utdrag av vad hon skrev idag:

"De här två dagarna har varit låånga! Igår te.x så träffade jag ju Alexandra och Josef, och vi gick runt i både stan, stureplan, globen, ja everywhere! Dock blev vi utslängda från globen för att vi juckade och höll på mot leksaks hästarna, ni vet sånna där maskiner man kan åka för typ 10Kr som är till för barn..? och en gammal kärring i globen som jobbade där ringde vakterna osv.. Hon var ju hur kaxig som helst också, så vi stod ju kvar och drev lite med henne också! (Har film på det som ni ska få se snart!)"

För det första när man läser detta så skapar man sig en bild i huvudet av ett gäng fjortisar som springer runt och pillar på allt de kan komma åt och ja..juckar mot leksakshästar? ALLVARLIGT TALAT, ni går väl förfan i 9an, eller?

Och sedan ser man denna video på Dessies blogg : http://dessies.se/
där dessa tre ungdomar filmar sin visit i Globen. Och denna Dessie kacklar som en vilsen höna och käftar emot en dam som jobbar där. Hon ber dem att sluta men dom beter sig som 3åringar och ropar saker som "vad väääger du själv??" osv.

Ni måste se videon med egna ögon för att förstå hur patetisk hon är. Hon har NOLL respekt mot äldre! Ska hon bete sig sådär på en arbetsplats? Lycka till i livet Dessie, men något vettigt jobb kommer du då aldrig få och frisör det skulle du aldrig kunna bli. Det är det här vi kallar fjortisar.



Kommentarer
Postat av: Anna

så snygga ni var :D

2009-11-11 @ 23:39:10
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: M I R A B E L L E

hon är sjukt jävla patetisk, folk läser hennes blogg för dom tycker hon är skrattretande, inte för att den är bra.



sjukt ball design btw!

2009-11-12 @ 16:32:36
URL: http://mmirabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0